onsdag 14 oktober 2009

kärlek vid första ögonkastet.....i måndags var jag på mitt jobb o hälsade på..alltid kul när man inte varit där på ett tag..mycket nytt som kommit in men även det som har varit där ett tag ser man på ett helt annat sätt när man inte sett det på länge..
Detta underbara fatet från Miljögården kunde jag bara inte lämna kvar..det var bara tvubget o följa med mig hem...visst är det fint?? hm..lite andra små grejor med fick följa med..
Nu står det så fint på vårt köksbord med några pumpor i, kan tänka mig o servera en god sallad i det en annan dag..hihi.. Ljuskopparna som står bredvid kommer från Madame Stoltz...


hm...här har det varit kallt i natt...huu...hur har ni det som bor längre upp i sverige?? och nu stormar det som attan här...tur att man kan välja o vara inne o fixa istället...
Ikväll ska jag gå in till grannen på sminkparty..lagom långt..hihi...


hoppas att ni har en bra onsdag alla!!!

5 kommentarer:

nytt och gammalt sa...

Snälla säg att du är florist, annars blir jag alldeles salig! Vilka fina buketter du har gjort! Det vill jag också kunna! Va roligt att du gillade min skänk o skylt. Du ser också ut att ha en massa fina saker. Ha en bra dag!Kram Sofie

Photo by Maria sa...

Vilket fint fat.. Det hade jag med haft svårt för att lämna kvar i butiken..

Jag bor ju med i söder och här var det som sagt kallt i morse och blåst som attan hela dagen.. Skönt att vara inne då :-)

Kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var ett fint fat, passar till mycket. Sallad blir ju lyxigt och servera ur det, snyggt. Och såg i ett tidigare inlägg brudbuketten du gjort. Så himla fin, den bruden var säkert nöjd.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Designe sa...

Jättefint rustikt fat! Här är oxå kallt men inte storm som tur är!:) Lät kul med sminkparty, man behöver ju lite färg nu! :)
Kram

Millas hem sa...

Ja, jädrar vad det blåser! Nu får man hålla i hatten! :)

Fatet är ljuvligt, lite "lustfyllt" över det. Har du kollat in den sidan! Så vacker!

Kram på dig Elin