måndag 26 oktober 2009

måndag....






..ja nu är det måndag igen..veckorna bara springer iväg..fattar inte hur det kan gå så fort!!
Nu börjar man vänja sig vid rusket utanför fönstret o man njuter av att få vara inne...man njuter så mycket med av sitt hem under höst o vinter..man ser allt på ett helt annat sätt..Men jag trivs så bra i mitt hem så det känns bra..:)
Igår hade jag åtta härliga tjejer här hos mig på sminkparty..vi hade en underbar kväll med smink, skratt o fika..en riktigt mysig o rolig kväll..sådan som man behöver för att orkar med det trist vädret..!!
Jag lovade ju att visa lite av mina fynd från Affari..här kommer lite av dem..Den jätte silvriga krukan gillade jag för att den verkligen skiner, den syns där den står..kan se framför mig den med en citroncypress till jul med kuddmossa o några kulor...o vad jag längtar..!!!
Det rostiga fattet o rosen kunde jag bara inte låta bli, dom får vara inne nu i vinter sen ska de få flytta ut till allt annat rost till våren..o silver kottarna fick hamna på ett loppis fyndat fat sålänge..sen får vi se vart de hamnar till jul..:)
Hoppas att ni får en bra start på veckan!!!

8 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Fina saker på dina bilder..
Hösten kan vara härlig även om det är rusk som idag, då man kan vara inne och mysa iställer.. :-)

Njut av dagen..

Kram
Mia

Jenny sa...

Hej Elin!
Ja, nu är det riktiga sitta inne o mysa tider:)

Vilka fina saker du köpte på Affari och det där sminkpartyt med 8 tjejer lät ju kul!

Ha en jättebra vecka!

kram Jenny

Designe sa...

Hej! Oj, va du varit aktiv på bloggen senaste veckan! Jag har ju missat flera inlägg! Så fina saker du tagit in! Härligt med sminkparty oxå! Blev jättefint med spetsen på din gardin och jag gillar alla bilder med saker på ditt fina slitna bord!
Visst är det mysigt att vara inne och myspysa nu i gråvädret!
Ha en fin vecka! Kram :)

nytt och gammalt sa...

Halloj!
Det är min sambos pappa som har torpet och det ligger i Älmhult eller rättare sagt lite utanför. Så det är ju inte riktigt så nära Blekinge. Vilka fina julkottar du har! Ha det så bra i mörkret (puh vad tidigt mörkret kommer nu!).Kram Sofie

AkH sa...

Vilken fin blogg jag hittade till. Jättefina saker och bilder! Ha en bra vecka! Anna-Karin
livetharochnu-akh

Home No.1 sa...

Hej vilka fina saker från Affari!

Ha en fin vecka...kramar Annica.

Fröken Fräken sa...

Jag skulle också gärna vilja vara hemma mer, om jag bara hade den möjligheten.. på mitt jobb tycker de dock att man ska vara där och jobba, visst låter det märkligt?! ;-) Hihi..

Precis det var min tanke med bokhyllorna, jag ville att de skulle vara fina men enkla och gärna smälta in i den övriga inredningen.

Inspiration i vitt sa...

Så snyggt allt var som du inhandlat, är sååå svag för silvriga kulor och de kan man ju ha framme året om.
Kram på dig/Ingela.